+36 30 9500-655 +36 30 9313-195 +36 30 288-7307 www.seakayaking.hu nevezes@seakayaking.hu

Küzdj meg magaddal!

Kedves [nev]!

Miközben május 19-én elindul a legendás Molokai surfski világbajnokság mi gőzerővel készülünk az idei év első fontos versenyére, ami igazából kettő! :-)
június 8 -án és -9-én Balatonudvariban két versenyen is indulhatsz.


Henkel Multisport Hétvége Balatonudvariban

2013. június 8-9.

Június 8 -án szombaton startol a III. Henkel Balaton Duatlon ,ahol Kassai Álmos tavalyi bajnok a kihívó, majd rá egy napra, kipihenve indulhattok a II. Viwa Balaton Quadratlon Világkupa futamon!
Igen jól olvastátok a nemzetközi szövetség felvette versenyünket a quadriatlon világkupa sorozatba,így nemzetközi mezőnyre számíthattok.

Mindkét versenyre megnyílt a regisztráció és elkészült a hivatalos versenykiírás. /A jobb oldali linkeken megtaláljátok mindkettőt./

A Quadratlon tavalyi bajnoka Dr. Csima Ferenc szintén várja, ki lesz a kihívója, Ő ugyanis, tavaly augusztusban komoly fölénnyel nyerte első quadriatlon versenyünket, az I. EPIC Balaton Quadratlont. Ne feledjétek nemzetközi mezőnyben mérkőzhettek meg. Mindenkinek fel kell kötnie a torna nacit! :-)

- Mit tegyél ha nem vagy biztos magadban!?

- Mit tegyél ha megijedtél az egy hétvége, két verseny, rendszertől!?
Szerintünk az egyiken indulj váltóban.
Ha nincs társad, nálunk találhatsz.

Értékes tombola nyereményeket fogunk kisorsolni a Henkel és a Fa felajánlásaiból, valamint megismerkedhettek egy igazi nagy újdonsággal a Viwa vitamin vízzel ami segítheti a jövőbeni felkészüléseteket, segítségetekre leshet sportolás közben.

Szóval várjuk a Multisport szerelmeseit, egyéniben és váltóban is június 8-9-én Balatonudvariban az év eddigi legkomolyabb megmérettetésén!

Küzdj meg magaddal!


Nevezési akció!

Aki mindkét versenyünkre nevez a Henkel - VIWA Multisport Hétvégén, az a quadratlon nevezési díjából 50 % kedvezményt kap.
A nevezési akció, a helyszínen már nem érvényes csak az előregisztráltaknak.
Aki már befizette mindkét verseny nevezési díját, annak beszámítjuk egy szabadon választható, másik seakayaking.hu -s verseny nevezési díjába.


Elindult az Udvaribolondok Futókör!

Megalakítottuk az Udvaribolondok futókört, melyhez minden hétvégén csatlakozhatsz Udvariban a sporttáborban, vagy csak tölts le egy útvonalat és fusd le egyedűl. A pályák nagy része a Duatlon és Quadratlon versenyeink futó pályái, vagy azok által érintett terepeken halad.

Edzetek, fussatok, mert Ősszel 3 távon mérkőzünk majd meg és több Salomon futócipőt sorsolunk majd ki a célbaérkezők között.

Visszaszámlálás indul!
Várunk Titeket június 8-9 -én Udvariban.
Addig is hullámra fel!

Üdvözlettel: seakayaking.huEzt a levelet azért kapta, mert feliratkozott a hírlevelünkre.
E-mail cím, melyre a levelet küldtük: [email]
Adatmódosítás >>
Leiratkozás >>
AKTUALITÁSOK

Duatlon nevezés>>

Duatlon kiírás>>

Quadratlon nevezés>>

Quadratlon kiírás>>