+36 30 9500-655 +36 30 9313-195 +36 30 288-7307 www.seakayaking.hu nevezes@seakayaking.hu

KÖSZÖNJÜK DUATLONISTÁK!!!

Kedves [nev]!

A II. Balaton Duatlon -a Ti részvételeteknek hála- egy igazán rangos viadallá nőtte ki magát, már a második versenyre!
KÖSZÖNJÜK!!!
A profi sportolók és amatőr sport kedvelők példamutatóan küzdöttek egymás mellett. Igen küzdöttek, mert egyéniben, versenytempóban teljesíteni ezt a távot az bizony mindenkinek küzdelem. A 15 km kajakozást követő kerékpározás teljesen más megvilágításba helyezi a Balaton-felvidék "lankás" kerékpárútjait.
A gyakorlott triatlonisták már ismerik, tudják, miképp kell az erőt beosztani, hogy nem érdemes mindent ellőni az első szakágban, mert az megbosszulhatja magát később. Sokan ezt még csak most tanuljuk.

Lényeg, hogy jól éreztük magunkat, az idő is kegyes volt hozzánk így az elmúlt 5 év legjobb versenyét rendezhettük meg és ez mind az indulók érdeme!

Nagyon jó hangulatot teremtett a lelkes közönség a szurkolással, az igazi sportos hozzáállással, hogy egyaránt örült mindenki minden célba érkező sikerének.
Köszönjük, hogy eljöttetek!!!


Köszönjük a rengeteg segítséget szponzorainknak és önkéntes segítőinknek.

Köszönjük a Salomonnak a Suuntonak a Skrabski pincészetnek a támogatást és a színvonalas megjelenést.
A Router Networking Kft.-nek a hibátlanul működő Wi-Fi kapcsolatot, a Robot-Coupe gyümölcs centrifugák magyarországi forgalmazójának a frissen facsart gyümölcsleveket.
Az önkénteseknek azt a rengeteg segítséget amit nyújtottak.
Köszönjük Balatonudvari Önkormányzatnak a helyszínt és az egész éves együttműködést.
A helyi Polgárőrségnek rendezvényeink tökéletes biztosítását.


Eredmény listák

Az eredményeket többféle felosztásban is feltöltöttük honlapunkra, hogy mindenki csemegézhessen és lássa, hol kell még fejlődnie, hol lehet még egy kicsit, vagy sokat :-) faragni az időből. Nézzétek meg az eredménylistákat ITT>>


Külön gratulálunk a győzteseknek,

mert óriási edzésmunka kell ahhoz a teljesítményhez, amit az élmezőny produkált. Az eredmények magukért beszélnek.
Szeretnénk ha ez a rangos mezőny a továbbiakban is velünk tartana. És velük tartana ez a fantasztikus szurkoló tábor, a jó hangulattal együtt amit produkáltak. Szerencsére komolyabb sérülés nélkül sikerült megúszni a menetet és az a pár bukás amit az esős csúszós lejtők okoztak, reméljük hamar feledésbe merülnek. Jobbulást kívánunk a horzsolásokhoz, görcsökhöz...


Ne feledjétek ezzel még nem ért véget az idei duatlon szezon, szeptemberben jön a visszavágó a Velencei tavon, de előtte lesz még a Balaton Maraton az ELSŐ Nyílt Vizes Magyar Bajnokság és egy Quadratlon "teljesítménytúra" :-) a Salomon Multisport hétvége keretein belül.

A versenyen készült képeket megtekinthetitek profilunkon.

Addig is hullámra fel!

Üdvözlettel: Ádám, BernátEzt a levelet azért kapta, mert feliratkozott a hírlevelünkre.
E-mail cím, melyre a levelet küldtük: [email]
Adatmódosítás >>
Leiratkozás >>
AKTUALITÁSOK

DUATLON képgaléria>>

MARATON nevezés>>

DUATLON eredménylisták>>