+36 30 9500-655 +36 30 9313-195 +36 30 288-7307 www.seakayaking.hu nevezes@seakayaking.hu

Ősz-Tél-Tavasz a seakayaking.hu csapatával!

Kedves [nev]!

A Velence Duatlon után nem jelentkeztünk, mert hirtelen 2 tengeri túrára is ellátogatott csapatunk. Ahogy azt a facebookon már többen is láthattátok, idén is voltunk Szardínián az Ohana Mana Cup surfski világkupán és utána Losinj szigetére utaztunk egy közös surfski és tengeri kajak túrára. Most azonban hadd szóljunk inkább a közelgő eseményekről és téli programjainkról bővebben.


Idén is lesz őszi kerékpár túránk!

A tavalyihoz hasonlóan a Balaton-felvidéken kezdjük, de most ott is maradunk.
Nem lesz belőle Balaton kör, hanem inkább a csodálatos Balaton-felvidéken barangolunk és mászunk meg sok hegyet.
A túra ingyenes, de fárasztó. Előre megadjuk az útvonalat, a pihenő pontokat, így a hasonló sebességű csapatok hamar egymásra találhatnak.
Szóval bringára fel és hajrá Őszi Túra!

Indulás október 19-én szombaton 10.00-kor Balatonudvari főteréről. Kérdés esetén keress minket.


Multisport meglepetések 2014 -ben!

Egy kis meglepetéssel készülünk jövőre a Multisport versenyeink háza táján, de nem szeretnénk a poént lelőni.
Gondolat ébresztőnek csupán annyi, hogy az idei téli felkészülésbe több futást iktassatok be, mint szoktatok, mert lehet, szükség lesz rá az új egyedülálló versenyünkön, ahol persze nem csak futni kell majd. :-)

Következő hírlevelünkben, már a jövő évi versenynaptárral jelentkezünk, hogy mindenki időben el tudja kezdeni a felkészülést és meg tudja tervezni a verseny programját 2014-re.


De mit csinálnak a seakayakingos srácok télen!?

Ausztriában egy hangulatos családi panziót üzemeltetünk, gyerek programokkal, síoktatással és rengeteg sportolási lehetőséggel.
Kérjük olvassatok bele, mi is vár rátok télen ha ellátogattok hozzánk Ausztriába:

Az őszi edzések után ha síelni, vagy csak telelni támad kedvetek, akkor gyertek, látogassatok meg minket Ausztriában az URBANHOF Panzióban, ahol a seakayaking.hu csapata a téli szezont tölti.
A havas Ausztriában, a jó levegő mellett, igazán jó edzés munkát is lehet végezni, vagy csak pihenni egy jót a családdal, de akár síelni is megtanulhatsz a segítségünkkel.

De mi is az amit ajánlunk!??

 • Egy igazi alpesi panzió a mi üzemeltetésünkben. Rengeteg gyerek és sport programmal, félpanziós ellátással, medencével, szaunával, gyerekjátszóval, jó hangulattal, ínyenc falatokkal, sok pihenéssel és természetesen sok edzéssel azoknak, akik formában szeretnének maradni.
 • Sima lesiklás, sí és snowboard oktatással pályán és pályán kívül is.
  A Lungau sírégió, ahol a bázisunk van, igazi freeride paradicsom friss hóesés után.
 • Futóedzések 1000 m-en, ugyanis a falu, ahol a panzió áll, 1000 m magasságban helyezkedik el és onnan már csak felfelé van említésre méltó futó ösvény! :-)
 • Túrasízés, freeride alapokon vagy sípálya alapokpon, mindkét irányzat jól megvalósítható, akár túravezetővel is kisebb csapatok részére.
  Járj be minden nap egy másik hegyet, vagy közlekedj a pályán a nem normális irányban sítúra felszereléseddel.
  Felszerelést személyre szabva bérelhetsz a pálya aljában. 1000 m-ről 2400 m-ig lehet egy lendülettel mászni, ami kimerítő edzésmunkát és hatalmas élményt nyújt mindenki számára. Választhatod az egyszerűbb erdei utakat vagy a meredek alpesi lejtőket is.
 • Sífutó pálya 1000 m magasan, a völgyben végig kiépítve, de 20-30 km-es körön belül több kiépített sífutópálya is elérhető. Igazán változatos edzésmunkát végezhetsz a héten ha neked a sífutás tetszik. A sífutás köztudottan az egyik legjobb edzés vitálkapacitás fejlesztésre. A futást-sífutást-túrasít-lesiklást variálva egy nagyon összetett edzésmunkát tudsz nálunk végezni és ha kéred segítünk is a heti program kialakításában.
 • Házunkban található szauna, gőz, kis medence és gyerekjátszó is, de mindezeket részletesebben megtalálod a www.slidesc.hu oldalon.
 • Panziónkban sífelszerelés is bérelhető, de kérd pontos ajánlatunkat az info@slidesc.hu címen Perlaki Timi irodavezető kolléganőnktől, vagy töltsd ki a jelentkezési űrlapot ITT>>


  Találkozunk október 19 -én Udvariban,
  Addig is hullámra fel!

  Üdvözlettel: seakayaking.hu • Ezt a levelet azért kapta, mert feliratkozott a hírlevelünkre.
  E-mail cím, melyre a levelet küldtük: [email]
  Adatmódosítás >>
  Leiratkozás >>
  AKTUALITÁSOK

  Velence Duatlon eredmények>>

  De mit csináunk télen?>>