+36 30 9500-655 +36 30 9313-195 +36 30 288-7307 www.seakayaking.hu nevezes@seakayaking.hu

Fantasztikus volt!!!

Kedves [nev]!

Végig olvastuk az előző évek verseny utáni hírleveleit, nehogy ugyan azt írjuk mint tavaly, tavaly előtt, vagy az előtt, így nem sok választásunk maradt, nem is tudjuk tovább cifrázni, ezért maradunk a legegyszerűbb, legőszintébb verziónál:

GRATULÁLUNK!

Gratulálunk mindannyiótoknak! Óriási kűzdelmeket láttunk, ezért tiszteletet érdemel MINDEN versenyző. Volt aki az órával, volt ki az ellenfelekkel, volt ki az elemekkel kűzdött és voltak szép számmal akik magukkal viaskodtak, akik "csak" teljesíteni akarták a távokat, legyen az 7-12-23-42 kilométer, vagy egyéni, illetve csapat váltó a quadratlonon...
Mindenkinek jár a gratuláció és a Tisztelet!!


Rekord számú induló volt!


Igen, idén is többen jöttetek mint tavaly. Idén a 4 távon összesen 116 egység állt rajthoz.
Nektek és a szurkoló barátoknak családtagoknak köszönhetően fantasztikus volt a hangulat a versenyközpontban egész nap. Jöhetett eső, fújhatott szél, a szurkoló tábor az első pillanattól kitett magáért.
Fantasztikus élmény azt látni, ahogy a beérkezett versenyzők sem szivárognak el a célba érkezés után, hanem csatlakozva a szurkoló táborokhoz, hangosan üdvözlik az újabb és újabb célba érkezőket.
Köszönjük Nektek!

Újdonság volt idén a versenytávok módosítása is.
Az eddigi 50 kilométert, jó 8 kilivel mérsékeltük. Elegendőnek találjuk a 42 -őt is a hosszú távnak. (biztos öregszünk) Jövőre is erre a távra lehet készülni.

Jó döntésnek érezzük a kategóriánkénti rajtot.
A kettészedett rajt, az időeltolás és a 42 km fordított átkelése miatt, nagyon hangulatossá, a partról is élevezhetővé vált az esemény. A hosszabb távok versenyzői (23-42) 3x haladtak el a Balatonudvari strand előtt.
A pálya nyomvonalak is jól vizsgáztak ezért valami hasonlóra készüljetek jövőre is.

Sikeres volt a 7 kilométer is.
A gyerekek is végig harcolták, a nekik és a SUP -osoknak indított 7 km-es távot. A még mindíg újdonságnak számító Sup-osokkal együtt Ők is nagyot versenyeztek.
Mindkét tábor résztvevőit szeretnénk jövőre tovább bővíteni. Szeretnénk ha 2014 -ben már mindenkinek természetes lenne, hogy a Balaton Maratonon a gyerekeknek is ott a helyük. Tehát készítsétek fel a srácokat, a rövidebb 7 "kilis" táv rájuk vár! Rájuk és minden SUP rajongóra!
SUP -osok terjesszétek az igét! A SUP igen is versenyzésre is való és a Balaton Maratonon tárt karokkal várunk Titeket!!

A TV -ben is leszünk, voltunk

A Telesport augusztus 25 -i műsorát eléritek ITT>>
A HírTV Befutó című műsorában is lesz pár perc a versenyekről a következő időpontokban:

 • szeptember 7. szombat 9.30
 • szeptember 8. vasárnap 6.05
 • szeptember 10. kedd 14.30
 • szeptember 12. csütörtök 11.05

 • Sprint táv először!

  Először de korántsem utoljára! Annyira megtetszett Nektek indulóknak és nekünk szervezőknek is a quadratlon versenyeknek ez a rövidtávú válfaja, hogy most úgy érezzük, ez a táv lesz a fő, quadratlon csapásirány a jövőben. Annyi pozitív visszajelzést kaptunk, annyian méltattátok ezt a távot teljesíthetősége miatt, hogy biztos több ilyet szervezünk a jövőben.
  A sprint távú versenyek mellett a közép távú versenyeket sem szeretnénk elhanyagfolni, biztos abból is bekerül egy - kettő a versenynaptárunkba.

  Képeket a versenyről ITT>> találtok,
  az eredménylistákat ITT>> találjátok.


  Csípjük a chip -eket :-)

  A quadratlonon tesztelt új chip rendszer is bevált, ezért jövőre, az evezős versenyeken is, minden távoli fordító bójához ilyen érintés nélküli rendszert szeretnénk telepíteni, így elég lesz hozzá közel menni, úgyis érzékelni fog. Nem kell dugdosni és rettegni a borulástól, de leegyszerűsití azt a helyzetet is, amikor egyszerre 3-4 ember ér a chiphez.


  Tanulság azért van bőven!

  Bár fatális hibák szerintünk nem voltak a versenyeken, de bőven van még mit fejleszteni a jövőben. El se hiszitek, megint mennyi mindent tanultunk ebből a 2 versenyből. Így jövőre ezekre a hibákra is oda tudunk figyelni, ki tudjuk javítani öket.
  Kérünk titeket segítsétek munkánkat. Küldjétek el nekünk e-mailben észrevételeiteket javaslataitokat a versennyel kapcsolatban.
  Szívesen várjuk élménybeszámolóitokat is.
  Jelöljétek be magatokat a seakayaking.hu -acebook oldalán a versenyről készült képeken is.


  Akik nélkül nem jöhetett volna létre...

  Köszönjük szponzorainknak és támogatóinknak a segítséget. Ők azok akik nélkül ez a verseny nem jöhetett volna létre:
  Henkel, Fa, Loctite, Viwa Vitaminvíz, Salomon, Suunto, Epic Kayaks, Over Magazin


  Óriási sikere volt idén is a pólóknak!

  Örömmel jelentjük, hogy a verseny lycra pólóiból maradt pár darab. Ezeket szeretnénk elérhetővé tenni. Első körben Nektek, résztvevőknek.
  A pólókat postai utánvéttel meg tudjátok rendelni, továbbra is a támogatott, 4500,-Ft/db áron.


  Köszönjük és GRATULÁLUNK még 1x mindenkinek. Hamarosan jelentkezünk egy újabb levéllel, mert csak 2 hét és itt van a Velence Duatlon, valamint több őszi, tengeri programmal is készülünk.
  Addig is hullámra fel!

  Üdvözlettel: seakayaking.hu  Ezt a levelet azért kapta, mert feliratkozott a hírlevelünkre.
  E-mail cím, melyre a levelet küldtük: [email]
  Adatmódosítás >>
  Leiratkozás >>
  AKTUALITÁSOK

  Eredmény listák>>

  Fényképek a versenyekről>>

  Velence Duatlon kiírás>>

  Velence Duatlon nevezés>>