+36 30 9500-655 +36 30 9313-195 +36 30 288-7307 www.seakayaking.hu nevezes@seakayaking.hu

Maraton, Quadratlon agyba főbe!! :-)

Kedves [nev]!

Lassan vége a nyárnak, de a szezon legfontosabb versenyei még csak most következnek.
Szeretnénk Titeket meginvitálni a TELJESÍTHETŐ kategóriába tartozó VIWA Sprint Quadratlon Kupára, a VI. SALOMON Balaton Maratonra mely egyben az I. Nyíltvízi Magyar Bajnokság.
Mindezek mellett két beszámolóval is szolgálunk. Először a II. Tihany kupa képeit, eredményeit szeretnénk közre adni, majd végül a hétvégi szlovákiai sprint quadratlonról olvashattok egy rövid beszámolót.


Képek és eredmények a Tihany Kupáról!!

Július 27 -én szuper kis csapat gyűlt össze a rekkenő hőség ellenére a Balaton legszebb strandján, Sajkodon. Embert próbáló 21 kilométert küzdöttek le a versenyzők, GRATULÁLUNK Nekik. A képeket ITT>> az eredményeket ITT>> találjátok.


Ez teljesíthető!

Elkészült az augusztus 25 -i VIWA Sprint Quadratlon Kupa kiírása és már lehet nevezni is.

Várunk mindenkit, aki érdeklődik a multisportok ezen ága iránt, mert ezt a sprint távot úgy alakítottuk ki, hogy mindenki számára teljesíthető legyen a pálya. A kerékpár és a futó pálya is egyszerű, nem technikás és nem tartalmaz nagy szintkülönbségeket sem, de azért meg kell majd dolgozni a sikerért. Fontos tudnivaló a versenyzőknek, hogy TEREP quadratlonra készüljenek, a 20 km-es bringa és az 5 km-es futás is terepen lesz, de egyszerű jól követhető kis szintkülönbségekkel bíró pályákon. További infók a kiírásban. ITT>>


Le ne maradj az akciós előnevezésről!

Záporoznak a nevezések a VI. Salomon Balaton Maraton nyíltvízi OB -ra, ha nem akarsz lemaradni az akciós előnevezésről, augusztus 16 -ig van lehetőséged befizetni a szuperkedvezményes előnevezési díjat!
Nevezni tudsz ITT>>


Mi hozzuk a sárkányhajókat!

Szívesen részt vennél, de jobb lenne csapatban végig küzdeni a távot!? Szervezd meg a csapatodat! Az MKKSZ jóvoltából most a verseny helyszínén tudunk sárkányhajót biztosítani az első 6 csapatnak. Nincs más dolgod csak összeszervezni egy sárkányhajónyi legénységet és leutazni Balatonudvariba. A hajó, itt fog várni a verseny rajtjánál. Így a hajószállítás gondja sem a Ti vállatokat nyomja. Tehát lapát a kézbe és indulás!!


Kár volt kihagyni!

Mondhatnánk azoknak is akik nem jöttek el a Tihany Kupára, mert tényleg jó hangulatú verseny volt nagy küzdelmekkel,
de most a somorjai sprint quadratlonról lesz szó. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk ezt a versenyt. Jövőre is lesz Somorján sprint quadratlon, mi azon is biztosan ott leszünk. Egyéniben és csapatban is, izgalmas versenyekre számíthattok, mert szlovák szomszédaink igen komolyan veszik ezt a sportot. Most hétvégén is komoly mezőny gyűlt össze. Büszkék is lehetünk a kis létszámú Magyar különítményre, mert igen csak odatette magát a csapat. Gratulálunk Paulik Natáliának aki a hölgyek között az abszolút második helyet szerezte meg és az ezzel járó pénzdíjat is hazavihette, édesapja Paulik Tibor korosztályos 4-ik helyezett lett és ugyanitt a 40+ -ban Horváth Zsolt a 7-ik helyen ért célba. eredmények ITT>>


Vigyázz! Kész! RAJT!!
Várunk Titeket augusztus 24 -én Balatonudvariban.
Addig is hullámra fel!

Üdvözlettel: seakayaking.huEzt a levelet azért kapta, mert feliratkozott a hírlevelünkre.
E-mail cím, melyre a levelet küldtük: [email]
Adatmódosítás >>
Leiratkozás >>
AKTUALITÁSOK

Maraton nevezés>>

Quadratlon nevezés>>

Váltótárs kereső ürlap>>

Váltótársat keresők oldala>>