+36 30 9500-655 +36 30 9313-195 +36 30 288-7307 www.seakayaking.hu nevezes@seakayaking.hu

Zajlik a versenyszezon!!

Kedves [nev]!

Zajlik a versenyszezon és ebből mi is kivesszük a részünket, megkezdődött ugyanis a nevezés a VI. Salomon Balaton Maratonra és közeledik a II. Tihany Kupa rajtja is!
Mostantól nevezhetsz a Nyílt vízi Magyar Bajnokságra, mert úgy néz ki, végre tényleg hivatalos Magyar Bajnokság lesz Surfski és Tengeri kajak kategóriában is a VI. Salomon Balaton Maraton.


4 táv!

Augusztus 24 -én, szombaton, 4 távon (42-23-12 km és egy rövidebb táv a SUP-al indulóknak) közel 10 kategóriában versenyezhetsz a VI. Salomon Balaton Maratonon.
Válaszd ki, hogy milyen kategóriában küzdenél meg és vesd bele magad a felkészülésbe.

Izgalmas ÚJ nyomvonalak!

Mindkét hosszú távban lesz egy-egy tihanyi csatorna átkelés ahol mindíg érdekes hullám viszonyok vannak és egy Balaton átevezés is amikor is,a Nyugati medencét kell keresztben átevezni teljes szélességében, azaz közel 7 km-es távon.

Két nevezési díj kategória!

Komoly nyereményekkel és Tombola sorsolással is készülünk, valamint újdonság a két nevezési díj kategória is.
Idéntől van egy Alap csomagunk, ami egyszerűen a versenyen való részvételt tartalmazza és van egy Extra csomag, amiért pluszban megkapod a verseny evezős technikai felsőjét, frissítést, ebédet... a jókedv mind a két csomghoz jár.


Sprint Quadratlon augusztus 25 -én!

A júniusi versenyhétvégéhez hasonlóan, a VI. Salomon Balaton Maraton is egy Multisport Hétvége keretein belül kerül megrendezésre augusztus 24 -én szombaton,
majd vasárnap 25 -én, egy sprint távú quadratlon viadal, a: Viwa Sprint Quadratlon Kupa vár rátok.
A táv "csupán" 750m úszás, 5 km kajak, 20 km kerékpár, 5 km futás és ezt teljesítheted egyéniben, 2 fős kötött váltóban és 3-4 fős kötetlen váltóban is.

Izgalmas több körös pályák, igazi pörgős sprint verseny vár az indulókra.


Tihany Kupa 2013!

Idén is lesz Tihany Kupa!
Kötetlen 21-23 km-es edzőverseny mindössze 2000,-Ft nevezési díj ellenében. Semmi flanc csak egy jó verseny egy igazán gyönyörű környezetben. Tihanyi-félsziget, oda-vissza, változatos víz viszonyok és kánikula, mert most azt kértünk a versenyre. :-) Gyere el, nevezz a helyszínen és nyerd meg a kategóriádat, amiből most nem lesz sok. :-) részletek a weben. A kategória győzteseknek egy ingyen nevezés jár a Balaton Maratonra.


NEM ADOM FEL Céges Váltó, Támogasd Te is a parasportot!

2013. Júniusától minden rendezvényünkön NEM ADOM FEL néven céges váltó csapatokat is szervezünk, akik részvételükkel a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetségét, vagyis rajtuk keresztül a mozgáskorlátozott emberek sportolását tudják támogatni.
Hiszen melyik az a cég, ahol nincs egy kolléga, aki rendszeresen fut, ahol nincs valaki, aki rendszeresen úszik, bringázik, vagy kajakozik? Nincs ilyen ugye!?
Akkor miért ne tehetnénk jót közösen, miért ne segíthetnénk másoknak, úgy hogy közben még jól is érezzük magunkat?

A céges csapatok nevezési díjából befolyó összeget a MEOSZ számlájára utaljuk, hogy mi a multisportok szerelmesei, ezzel támogassuk a mozgáskorlátozott emberek sportolását.

Csatlakozz hozzánk, mutass példát, hozd el a cégedet, szervezz csapatot a munkahelyeden! A részleteket elolvashatod ITT>>


Július 13-án a Masters Magyar Bajnoksággal egy időben rendezik a Balaton Átevezést is. Valamelyiket rakd bele a programtervedbe, mi az Átevezésen leszünk jelen.

Vigyázz! Kész! RAJT!!
Várunk Titeket július 27 -én Sajkodon a Tihany Kupán.
Addig is hullámra fel!

Üdvözlettel: seakayaking.huEzt a levelet azért kapta, mert feliratkozott a hírlevelünkre.
E-mail cím, melyre a levelet küldtük: [email]
Adatmódosítás >>
Leiratkozás >>
AKTUALITÁSOK

Maraton nevezés>>

NEM ADOM FEL oldal>>

Váltótárs kereső ürlap>>

Váltótársat keresők oldala>>